Høst Helse avdeling Åmli

Åmli får endelig sin første kiropraktor!

Vi er stolte av å presentere nyheten om at vi utvider vårt tilbud, til Åmli. Tirsdag 7/9/2021 åpner en ny avdeling på Åmli. Vi holder til på Fossevegen 10 (gamle butikklokalene til

Kontor Åmli

Dag Halvorsen) og rett ved siden av Åmli fysioterapi og trening.

Vi tilbyr kiropraktortjenester to dager i uken, tirsdager og torsdager ved kiropraktor Christian Høst, daglig leder av Høst Helse. Vi håper å kunne hjelpe alle i nærområdet som har lang reisevei til kiropraktor. Treungen, Fyresdal, Gautefall, Nissedal, Felle, osv, vil ha kort reisevei til oss.

Vi har god dialog med fysioterapeut Merete Fogh Lund og har innledet et samarbeid. Her er planen å drive en tverrfaglig tjeneste og hjelpe hverandre for å sammen løse problemene. Merete har stor treningssal som allerede er godt etablert i nærmiljøet på Åmli.

 

 

Under kan du lese mer om kiropraktor Christian Høst:

Christian Høst

Kiropraktor

Medlem av Norsk Kiropraktor Forening (MNKF)

Daglig leder/innehaver Høst Helse

Christian kommer fra Arendal og startet Høst Helse i 2019. Før den tid bodde han 8 år i Bergen og har lang og bred erfaring som

Kiropraktor Christian Høst

kiropraktor. Christian feirer sitt ti års jubileum som kiropraktor i disse dager. Åpningen av avdelingen i Åmli skjer omtrent på samme dag som Høst Helse avdeling Arendal feirer sitt to års jubileum.

Christian er utdannet i England ved Anglo European College of Chiropractic (AECC) og er autorisert kiroprak

tor. Med en 6-årig utdannelse (5+1) er han godt skikket til å utrede og behandle

mange plager og smerter tilknyttet muskel og skjelett-systemet. Etter 8 år i Bergen, 6 av dem som klinikkeier, vender han tilbake til hjembyen Arendal og er klar for å hjelpe deg. Han har sittet i utvalg i en større helsekjede i Norge, samt hatt en del erfaring med foreningsarbeid i Norsk Kiropraktor Forening.

 

Christian har også bred erfaring med idrettslag og er aktiv håndballspiller. Han har videreutdannet seg innenfor nålebehandling (IMS, tørrnålsteknikker) og har en rekke kurs tilknyttet fotproblematikk og ekstremitetsbehandling. Han har en stor interesse for fot, ankel og leddplager, og har lang erfaring med tilpassing av såle. Utover dette interesserer han seg for behandling av svimmelhet og har flere kurs innenfor dette feltet.

Som kiropraktor er han flink til å vurdere og behandle de fleste plager knyttet til smerter i nakke, skuldre og rygg.

Som kiropraktor har han full henvisnings- og sykemeldingsrett.

Christian har alltid pasienten i fokus, er en optimist og har alltid et smil på lager.

 

Velkommen!

Du kan bestille time på nett (snart klart), på telefon, eller per epost!

Tlf: 940 51 851 (menyvalg 2)

Epost: post@hosthelse.no (merk henvendelse med «Åmli»)