fbpx
Høst Helse Åmli2022-09-05T08:59:19+02:00

Vi feirer ett år på Åmli! Velkommen til meg på Åmli, tirsdager og torsdager!

OBS OBS! Ved bestilling av time på nett, se til at du bestiller time til: «Kiropraktor Christian Høst, Avd Åmli»

Høst Helse avdeling Åmli åpner tirsdag 07/09/2021. Høst Helse startet opp i Arendal i 2019, har vokst veldig raskt, og ønsker nå å tilby kiropraktortjenester på Åmli.

Kiropraktor Christian Høst kommer fra Arendal og åpner ny avdeling på Åmli. Christian vil være tilgjengelig på Åmli på tirsdager og torsdager. Det enkleste er å bestille time på nett, men er tilgjengelig på telefon eller per epost. (Se kontaktinformasjon lenger nede på siden)

Vi er tilknyttet Norsk Helsenett (NHN) og har timebestilling på nett.

Vi holder til i Åmli sentrum, Fossevegen 10 i de gamle butikklokalene til Halvorsen Elektriske. Det er enkel tilkomst og vi har gratis parkering på bakkeplan på utsiden av klinikken.

Velkommen!

Bestill time

Åpningstider:

Mandag Stengt
Tirsdag 1100-1600
Onsdag Stengt
Torsdag 0830-1400
Fredag Stengt
Lørdag Stengt
Søndag Stengt

Kontakt oss:
post@hosthelse.no

(Merk henvendelse med «Åmli» i epost)
Tlf: 940 51 851

(mottar ikke SMS på dette nummeret)

Adresse:
Fossevegen 10, Arendal

Priser

Christian Høst
Kiropraktor

Medlem av Norsk Kiropraktor Forening (MNKF)
Daglig leder/innehaver Høst Helse

Jeg er utdannet i England ved Anglo European College of Chiropractic (AECC) og er autorisert kiropraktor. Med en 6-årig utdannelse (5+1) er jeg godt skikket til å utrede og behandle mange plager og smerter tilknyttet muskel og skjelett-systemet. Etter 8 år i Bergen, 6 av dem som klinikkeier, vender jeg tilbake til hjembyen Arendal og er klar for å hjelpe deg. Jeg har sittet i utvalg i en større helsekjede i Norge, samt hatt en del erfaring med foreningsarbeid i Norsk Kiropraktor Forening. Jeg er svært interessert i etableringen av kiropraktorutdanning i Norge.

Jeg har bred erfaring med idrettslag og er aktiv håndballspiller. Jeg har videreutdannet meg innenfor nålebehandling (IMS, tørrnålsteknikker) og har en rekke kurs tilknyttet fotproblematikk og ekstremitetsbehandling. Jeg har en stor interesse for fot, ankel og leddplager, og har lang erfaring med tilpassing av såle. Utover dette interesserer jeg meg for behandling av svimmelhet og har flere kurs innenfor dette feltet.

Som kiropraktor er jeg flink til å vurdere og behandle de fleste plager knyttet til smerter i nakke, skuldre og rygg.

Som kiropraktor har jeg full henvisnings- og sykemeldingsrett.

Jeg har alltid pasienten i fokus, er en optimist og har alltid et smil på lager.

Velkommen!

Nakkesmerter – en vanlig plage

Nakkesmerter er en veldig vanlig plage og kan ha mange årsaker. De fleste er helt ufarlige og kan ofte bli bedre med manuell behandling. Hos Høst Helse har vi lang kompetanse på utredning og behandling av nakkesmerter og hodepine.

Karpaltunnelsyndrom

Karpaltunnelsyndrom Karpaltunnelen er en liten åpning mellom knoklene i håndleddet, [...]

Go to Top