Forsikring

Vi har behandlingsavtale med alle de største forsikringsselskapene. Dette gjør vi for å sikre deg og din bedrift best og raskest mulig hjelp dersom en av de ansatte er skadet eller behøver hjelp. Om du har behandlingsforsikring kan du bestille time her.

Les mer om våre ansatte på førstesiden, eller mer spesifikt om din plage her. 

Vi er forpliktet til å kunne tilby time innen 48 timer for pasienter med behandlingsforsikring. Dette gjør vi alt for å kunne klare.

Behandlingsforsikringer vokser enormt i Norge. Mange små, mellomstore og store bedrifter tilbyr nå dette til sine ansatte. I perioden 2006-2016 har antallet økt fra rundt 80,000 til 500,000 ansatte med behandlingsforsikring i Norge. 25% av dem som bruker dette tilbudet går enten til kiropraktor eller fysioterapeut. 30% brukes på legespesialister og diagnostikk (som MR eller røntgen undersøkelser). 34% brukes på operasjoner og de resterende 12% hos psykiater eller annen behandling.

Fordelene ved forsikringen er at de ansatte kommer raskt til undersøkelse og eventuelt behandling. Muskel/skjellet-plager koster det norske samfunnet ca 70 milliarder kroner årlig. Ved å redusere ventetiden i det offentlige vil de ansatte raskere komme tilbake i arbeid.