fbpx
Høst Helse 12021-08-12T10:26:04+02:00

Covid-19 informasjon:

Husk: 

  • Planlegg besøket ditt nøye. Prøv å oppholde deg kortest mulig i resepsjonen. 
  • Vask hender når du kommer, og når du går.
  • Det står sprit på disken og på veggen i resepsjonen, samt inne på behandlingsrommene. 
  • Hold avstand på venterommet.  
  • Takk for at du bidrar!
  • NB! Vi oppfordrer alle pasienter til å bruke munnbind på klinikken. Grunnet nye, strengere, nasjonale tiltak ønsker vi at alle følger dette.

Velkommen!

Høst Helse er en tverrfaglig klinikk i Arendal bestående av kiropraktor, fysioterapeut og massasjeterapeut.

Vi imøtekommer dagens teknologi og tilstreber å ha moderne utstyr i en moderne klinikk. Vi har en treningssal med det nødvendige treningsutstyret. Vi er tilknyttet Norsk Helsenett (NHN) og har timebestilling på nett.

Du kan også bestille time på telefon eller via epost. Vi prøver å ta imot alle henvendelser og ekspederer deg så raskt som mulig.

Vi holder til på Myrene i Arendal, midt mellom Arendal sentrum og Stoa. Vi har gratis parkering på bakkeplan holder til i 1. etasje.

Bestill time

Åpningstider:

Mandag 0800-1600
Tirsdag 0700-1600
Onsdag 0800-1600
Torsdag 0700-1800
Fredag 0800-1600
Lørdag Stengt
Søndag Stengt

Ved akutte tilfeller kan du ringe klinikknummeret, også utenfor åpningstider.

Kontakt oss:
post@hosthelse.no
Tlf: 940 51 851

(mottar ikke SMS på dette nummeret)

Adresse:
Myreneveien 32, Arendal

Priser

Christian Høst
Kiropraktor

Medlem av Norsk Kiropraktor Forening (MNKF)
Daglig leder/innehaver Høst Helse

Jeg er utdannet i England ved Anglo European College of Chiropractic (AECC) og er autorisert kiropraktor. Med en 6-årig utdannelse (5+1) er jeg godt skikket til å utrede og behandle mange plager og smerter tilknyttet muskel og skjelett-systemet. Etter 8 år i Bergen, 6 av dem som klinikkeier, vender jeg tilbake til hjembyen Arendal og er klar for å hjelpe deg. Jeg har sittet i utvalg i en større helsekjede i Norge, samt hatt en del erfaring med foreningsarbeid i Norsk Kiropraktor Forening. Jeg er svært interessert i etableringen av kiropraktorutdanning i Norge.

Jeg har bred erfaring med idrettslag og er aktiv håndballspiller. Jeg har videreutdannet meg innenfor nålebehandling (IMS, tørrnålsteknikker) og har en rekke kurs tilknyttet fotproblematikk og ekstremitetsbehandling. Jeg har en stor interesse for fot, ankel og leddplager, og har lang erfaring med tilpassing av såle. Utover dette interesserer jeg meg for behandling av svimmelhet og har flere kurs innenfor dette feltet.

Som kiropraktor er jeg flink til å vurdere og behandle de fleste plager knyttet til smerter i nakke, skuldre og rygg.

Som kiropraktor har jeg full henvisnings- og sykemeldingsrett.

Jeg har alltid pasienten i fokus, er en optimist og har alltid et smil på lager.

Velkommen!

August Gundersen
Fysioterapeut v/Høst Helse

Medlem av Norsk Fysioterapi Forening (NFF)

August er utdannet i Nederland ved Saxion University of Applied Sciences og er autorisert fysioterapeut. Han har også gjennomført en Minor innenfor muskel- og skjelett og idrettsfysioterapi. For øyeblikket videreutdanner August seg innenfor diagnostisk ultralyd av muskel- og skjelett, han er derfor svært nøyaktig i diagnostiseringen samt riktig valg av behandlingsmetode for pasientens plager.

Han var tidligere ansvarlig fysioterapeut for Amazon Grimstad, men har nå tatt over det fysikalske arbeidet i Express Fotball. De siste 3 årene har August arbeidet i Grimstad og Kristiansand, men er nå også tilgjengelig hos Høst Helse med sin kompetanse.

Han har en rekke kurs, blant annet i tørrnålsteknikker, kinesiotaping, terapeutisk taping, trykkbølgebehandling, diagnostisk ultralyd, samt at han er autorisert terapeut for AktivA (Aktiv med Artrose).

August tar i mot alle pasienter og ønsker deg velkommen til Høst Helse.

Marianne Lien Svenningsen
Massasjeterapeut v/Høst Helse

Medlem av Norges Massasje Forbund (NMF)

Utdannet ved Axelsons Bodywork School i Oslo. Der har jeg først utdannet meg til massør, deretter til massasjeterapeut. I tillegg har jeg kurs i Dry Needling (tørrnålsteknikker/IMS).

De siste 6 årene har jeg jobbet som massasjeterapeut i Grimstad og Arendal. I denne tiden har jeg jobbet med mange forskjellige mennesker med ulike problemstillinger. Min erfaring strekker seg fra kontormedarbeidere, frisører, sykepleiere til toppidrettsutøvere. Massasjen tilpasses etter pasientens behov.

Jeg har lang erfaring med behandling i bedrift, med svært gode resultater.

Jeg tenker alltid på hva jeg kan gjøre for å hjelpe de som kommer til meg og jobber tett med mine kollegaer. Jeg er alltid på godt humør og setter pris på en god latter.

Du finner meg på Høst Helse!

Go to Top